Donează | Fundația Regală Margareta a României
Donează | Fundația Regală Margareta a României
18502
page-template-default,page,page-id-18502,page-child,parent-pageid-29375,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-28060

Donează

CARE SUNT PROVOCĂRILE COPIILOR SĂRACI?

Abandonul școlar este o problemă gravă a zilelor noastre, iar cauza principală o reprezintă sărăcia și condițiile precare de trai. În special în mediul rural, mulți copii se confruntă cu lipsuri majore, cu instabilitatea familiei sau a unui cămin, cu imposibilitatea de a ține pasul cu cerințele școlare.

 

Povestea doamnei Mihaela

 

Dar atâta vreme cât încă ai copiii lângă tine, nu este totul pierdut! Am văzut mulți părinți singuri pentru care ziua nu are suficiente ore ca să se împartă între muncă și copii. Doamna Mihaela, o mamă singură care face eforturi supraomenești ca să își crească cei doi copii, are nevoie de ajutor. Trăiesc într-o casă care stă să se dărâme, dar sunt mulțumiți că au fost primiți acolo fără chirie. Doamna Mihaela spune că ziua în care cineva i-a dat o hârtiuță cu numărul nostru de telefon a fost miraculoasă. Bursele sociale de la Fundație, pe care le primesc copiii ei, sunt motivul pentru care pot să meargă în continuare la școală. Învață bine și mama lor speră că asta le va asigura o viață diferită de a ei, traiul firesc pe care orice om îl merită. Ne impresionează recunoștința pe care o are față de ajutorul primit și cum încearcă să găsească partea bună a lucrurilor, indiferent ce necaz se abate asupra ei.

Este simplu! În doar câteva minute puteți dona online.

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

Aveți un cont bancar și folosiți serviciul internet banking sau online banking?

Atunci activați opțiunea direct debit/plată recurentă/plată programată, în funcție de bancă, pentru a dona. Dumneavoastră decideți suma și frecvența donației. Accesați contul dumneavoastră bancar online și și virați banii în următoarele conturi:

Conturile bancare ale Fundației la Unicredit Bank sunt:

RO77 BACX 0000 0001 2931 2250  / LEI

RO30 BACX 0000 0001 2931 2320 / EUR

RO03 BACX 0000 0001 2931 2321 / USD

RO45 BACX 0000 0001 2931 2050  / GBP

RO85 BACX 0000 0001 2931 2009  / CHF

Acolo unde este necesar, completați cu următoarele date: beneficiar – Fundația Regală Margareta a României, IBAN – RO77 BACX 0000 0001 2931 2250 la Unicredit Bank, cod fiscal – 10981730, detalii de plată: donație FSC-O 2022.

Depuneți donația dumneavoastră cash la orice sucursală a băncii UniCredit sau a băncii dumneavoastră, la biroul Casierie. Trebuie să aveți la îndemână cartea de identitate, contravaloarea donației și contul nostru bancar. Pentru a contribui lunar este necesar ca în primele zile ale fiecărei luni să mergeți la bancă pentru depunerea donației.

Acolo unde este necesar, completați cu următoarele date: beneficiar – Fundația Regală Margareta a României, IBAN – RO77 BACX 0000 0001 2931 2250 la Unicredit Bank, cod fiscal – 10981730, detalii de plată: donație FSC-O 2022.

Cum va fi folosită donația?

Cu implicarea dumneavoastră, această familie și alți 2000 de copii vor putea aspira la o viață mai bună, astfel:

 

  • Asigurăm copiilor rechizite, materiale educaționale, echipamente digitale și internet
  • Contribuim la masa zilnică a copiilor cu un trai precar, prin produse, catering sau tichete sociale
  • Ajutăm copiii la teme sau în pregătirea pentru examene, cu sprijinul voluntarilor seniori
  • Acoperim nevoile de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse igienice și sanitare
  • Oferim consiliere psihologică și emoțională copiilor afectați de problemele și mediul în care trăiesc
  • Organizăm ateliere și cluburi educaționale sau vocaționale prin implicarea unor mentori online
  • Susținem centre sociale de tip after-school să ofere copiilor sprijin școlar în comunități defavorizate
  • Implicăm copiii în programe de vacanță sau le organizăm tabere de vară
  • Dăruim cadouri de Sărbători copiilor care îl așteaptă pe Moș Crăciun

 

Cu o experiență de peste 32 de ani în domeniul social, Fundația Regală Margareta a României a dezvoltat un program național de asistență socială și acces la educație în sprijinul copiilor aflați în situații de viață foarte dificile. Prin Fondul Special pentru Copii, primesc un ajutor financiar rapid și direct copiii care provin din centre de plasament sau care sunt lăsați în grija rudelor, care au părinți bolnavi ori sunt crescuți de un singur părinte, vin din familii numeroase, sunt neglijați sau a căror sănătate riscă să se deterioreze. Scopul nostru este să ne asigurăm că nu renunță la școală, că nu se pierd din cauza mediului din care provin și că se integrează cu succes în comunitate.

 

Prin donația dumneavoastră și implicarea altor oameni de bine reușim să susținem educația acolo unde lipsurile și vulnerabilitatea riscă să fure unor copii minunați această șansă. Nu îi lăsăm să își abandoneze viitorul!

Doneaza