Companii Partenere | Fundația Regală Margareta a României
Companii Partenere | Fundația Regală Margareta a României
18504
page-template-default,page,page-id-18504,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Companii Partenere

Prietenii Fundației

Companiile partenere sunt de fapt prietenii Fundației Regale Margareta a României. Înseamnă să ne fiți aproape, să aveți încredere în noi și să sprijiniți efortul nostru de a ajuta copii, vârstnici, tineri și familii aflate în situații materiale și sociale dificile. Să fiți prieten al Fundației Regale Margareta a României înseamnă să ne fiți susținător, sponsor sau finanțator al programelor, să ne sprijiniți în atragerea de noi prieteni, să deveniți purtătorul mesajului nostru și ambasador al activităților pe care le desfășurăm.

De ce să fim parteneri?

Pentru că împreună putem produce o schimbare semnificativă în comunitate. Pentru că împreună facem lucruri pe care nici unul dintre noi nu le-ar putea face singur. Pentru că valorile noastre și cele în care credeți dvs. sunt comune: responsabilitate, generozitate, exemplul personal, integritate, loialitate. Pentru că în noi știți că puteți avea încredere!

În 29 de ani de activitate și de proiecte de succes, zeci de mii de persoane au beneficiat de sprijinul nostru, al sponsorilor și voluntarilor care au făcut posibile aceste proiecte. Implicarea companiei dumneavoastră este apreciată și răsplătită!

Contactați-ne pentru detalii privind posibilitățile de implicare în proiectele Fundației si beneficiile asociate.

Email: ioana.petrea@principesa.ro, telefon: 0723.299.448

 

Doneaza