Școala schimbă povestea copiilor săraci

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

În România 1 din 5 copii abandonează școala din cauza sărăciei și a condițiilor precare de trai. Fără educație ei nu au șansa la o viață mai bună. Oferim ajutor de urgență copiilor care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor. Vă rugăm să le răspundeți cu suflet alături de noi!

CUM VA FI FOLOSITĂ DONAȚIA DUMNEAVOASTRĂ ?

 • Asigurăm cărțile și caietele, îmbrăcămintea și încălțămintea necesare pentru școală
 • Acoperim cantina, transportul sau căminul pentru copiii care merg la școală la oraș
 • Oferim copiilor acces gratuit la centre de zi de tip școală după școală din comunitatea lor
 • Oferim consiliere socială familiilor aflate în dificultate pentru îmbunătățirea situației și găsirea unor soluții la problemele lor
 • Desfășurăm cursuri de dezvoltare a aptitudinilor de comunicare și a metodelor non – formale de educație pentru specialiști din domeniul educației
 • Recompensăm anual copiii cu o evoluție școlară foarte bună prin intermediul unei tabere motivaționale

Cu o experiență de peste 29 de ani în domeniul social, Fundația este una dintre primele organizații non-guvernamentale care derulează programe sociale sociale și educaționale naționale în sprijinul copiilor din medii defavorizate, cu sprijinul sponsorilor, donatorilor și voluntarilor, într-o manieră intergenerațională.

De-a lungul timpului, am creat diverse soluții menite să prevină abandonul școlar, să asigure accesul egal la educație copiilor din medii defavorizate și să crească performanțele lor educaționale, sociale și psihologice. Oferim un sprijin neprețuit copiilor și familiilor din care provin și le suntem aproape cu diverse tipuri de ajutor.

Oferă o șansă tinerilor artiști români

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

România pierde anual talente care altfel ar fi putut fi ambasadorii săi culturali. Talentul nu este întotdeauna suficient pentru a avea succes în lumea artistică. Studiul, îndrumarea unor oameni de specialitate, precum și sprijinul financiar sunt elemente necesare pentru dezvoltarea unui tânăr artist. Vă rugăm să le răspundeți cu suflet alături de noi!

CUM VA FI FOLOSITĂ DONAȚIA DUMNEAVOASTRĂ ?

 • Oferim burse individuale de studiu tinerilor artiști în valoare de până la 2000 EUR pentru achiziția de materiale şi instrumente, participarea la concursuri şi cursuri de specializare
 • Organizăm lunar mentorate intergeneraționale, sesiunilor de discuții, atelierele de creație și workshop-uri de dezvoltare persoanală
 • Promovăm opera și talentul fiecăruia prin organizarea de recitaluri, expoziții, expunere mediatică crearea de oportunități în colaborare cu partenerii și sponsorii proiectului
 • Organizăm anual o tabără de creație interdisciplinară pentru bursierii din toată țara și cei mai valoroși alumni
 • Prezentăm și valorizăm munca și evoluția bursierilor în cadrul unei gale anuale

Cu o experiență de peste 29 de ani în domeniul social, Fundația este una dintre primele organizații non-guvernamentale care derulează programe sociale și educative cu scopul de a dezvolta și promova talentul tinerilor artiști români, cu sprijinul sponsorilor, donatorilor și voluntarilor, într-o manieră intergenerațională.

Cu o investiție de peste 1,2 milioane EURO, programul național Tinere Talente a fost recunoscut ca Cel mai bun program de artă și cultură la Gala Societății Civile și apreciat de specialiști ca un program care asigură viitorul cultural al României. Pentru mulți tineri talentați programul a reprezentat o treaptă esențială în evoluția lor, un salt spre o performanță pe care le-ar fi fost aproape imposibil să o atingă fără sprijinul unor specialiști. Bursele oferite timp de 10 ani au reprezentat rampă de lansare pentru artiști care astăzi sunt valoroși ambasadori culturali ai țării.

Nimeni nu merită să sufere în singurătate

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

Bătrânețea este greu de imaginat, dar și mai greu de suportat atunci când drumul vieții te condamnă să suferi în singurătate. Sute de bătrâni care se confruntă cu situații dificile de viață ne apelează lunar pentru un sprijin urgent. Vă rugăm să le răspundeți cu suflet alături de noi!

CUM VA FI FOLOSITĂ DONAȚIA DUMNEAVOASTRĂ ?

 • Răspundem zilnic apelurilor de la bătrâni și le oferim informații, soluții practice și îndrumare
 • Facilităm accesul lor către serviciile de care au urgentă nevoie: îngrijire la domiciliu, cantină socială, centru de zi ori policlinică socială
 • Alinăm singurătatea vârstnicilor care nu au cu cine să vorbească sau să socializeze
 • Le oferim ocazia să ia parte la diverse activități recreative, culturale și sociale
 • Îi încurajăm să redevină activi social și să se simtă utili, în centre de zi pentru copii
 • Promovăm îmbătrânirea activă și valorizăm experiența de viață a bătrânilor noștri
 • Le dăruim spiritul sărbătorilor în cadrul unor mese organizate, alături de alți vârstnici singuri și voluntarii noștri
 • Oferim sprijin practic și material celor aflați în cele mai dificile situații de viață

Cu o experiență de peste 29 de ani în domeniul social, Fundația este una dintre puținele organizații non-guvernamentale care derulează programe sociale dedicate seniorilor, cu sprijinul sponsorilor, donatorilor și voluntarilor, într-o manieră intergenerațională.

De-a lungul timpului, am creat diverse soluții menite să îmbunătățească viețile acestora, să aline singuratatea și să prevină izolarea socială. Oferim un sprijin neprețuit pentru bătrânii noștri și le suntem aproape cu diverse tipuri de ajutor. Interacționăm cu mii se vârstnici în fiecare an, cunoaștem problemele lor și știm că mulți dintre ei se luptă cu singurătatea, sărăcia sau boala.

Pentru a fi la curent cu proiectele Fundației, abonați-vă la newsletter.
Doneaza