!-- Facebook Pixel Code --> !-- Facebook Pixel Code --> !-- Facebook Pixel Code -->
Donează | Fundația Regală Margareta a României
29375
page-template-default,page,page-id-29375,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-28060

Donează

În România, peste 1 milion de vârstnici traversează criza pandemiei singuri. Mulți  dintre ei sunt afectați de  imobilitate fizică, boli cronice, lipsuri materiale ori au o vârstă foarte înaintată. Distanțarea socială înseamnă pentru aceștia singurătate și lipsa accesului la servicii. Ei au nevoie de sprijin urgent pentru a face față noilor provocări.

CUM VA FI FOLOSITĂ DONAȚIA?

Răspundem prompt solicitărilor și frământărilor adresate de vârstnicii din România pe fondul crizei determinate de coronavarius.

 • Oferim consiliere psihologică și sprijin emoțional prin telefon;
 • Alinăm singurătatea vârstnicilor care nu au cu cine să vorbească sau să socializeze;
 • Preluăm comenzi online pentru produse alimentare și bunuri de strictă necesitate pentur a fi livrate la domciliu;
 • Facilităm accesul lor către serviciile de care au urgentă nevoie aflate în comunitatea lor;
 • Oferim sprijin practic și material celor aflați în cele mai dificile situații de viață;
 • Dăruim spiritul sărbătorilor prin meniuri la domiciliu.

Interacționăm cu mii de vârstnici în fiecare an, cunoaștem problemele lor și știm că mulți dintre ei se luptă cu singurătatea, sărăcia sau boala. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul social, Fundația Regală Margareta a României este una dintre puținele organizații non-guvernamentale care derulează programe sociale dedicate seniorilor din România. De-a lungul timpului, am creat diverse soluții menite să îmbunătățească viețile acestora, să aline singuratatea, să prevină izolarea socială, ori să creeze oportunități pentru o viață activă.

Sprijinim nevoile urgente ale vârstnicilor!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

Abandonul școlar este o problemă gravă a zilelor noastre, iar cauza principală o reprezintă sărăcia și condițiile precare de trai. În special în mediul rural, mulți copii se confruntă cu lipsuri majore, cu instabilitatea familiei sau a unui cămin, cu imposibilitatea de a ține pasul cu cerințele școlare. Fără educație, ei nu au șansa la o viață mai bună. Școala îi ține departe de frig, foame și greutăți. Acolo își descoperă potențialul și își iau avânt spre viitor. Împreună îi ajutăm să rămână la școală!

CUM VA FI FOLOSITĂ DONAȚIA?

 • Asigurăm copiilor rechizite, materiale educaționale, echipamente digitale și internet
 • Contribuim la masa zilnică a copiilor cu un trai precar, prin produse, catering sau tichete sociale
 • Ajutăm copiii la teme sau în pregătirea pentru examene, cu sprijinul voluntarilor seniori
 • Acoperim nevoile de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse igienice și sanitare
 • Oferim consiliere psihologică și emoțională copiilor afectați de problemele și mediul în care trăiesc
 • Organizăm ateliere și cluburi educaționale sau vocaționale prin implicarea unor mentori online
 • Susținem centre sociale de tip after-school să ofere copiilor sprijin școlar în comunități defavorizate
 • Implicăm copiii în programe de vacanță sau le organizăm tabere de vară
 • Dăruim cadouri de Sărbători copiilor care îl așteaptă pe Moș Crăciun

Cu o experiență de peste 32 de ani în domeniul social, Fundația Regală Margareta a României a dezvoltat un program național de asistență socială și acces la educație în sprijinul copiilor aflați în situații de viață foarte dificile. Prin Fondul Special pentru Copii, primesc un ajutor financiar rapid și direct copiii care provin din centre de plasament sau care sunt lăsați în grija rudelor, care au părinți bolnavi ori sunt crescuți de un singur părinte, vin din familii numeroase, sunt neglijați sau a căror sănătate riscă să se deterioreze. Scopul nostru este să ne asigurăm că nu renunță la școală, că nu se pierd din cauza mediului din care provin și că se integrează cu succes în comunitate.

Școala schimbă povestea copiilor săraci

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul social, Fundația Regală Margareta a României este una dintre primele organizații non-guvernamentale care derulează programe sociale și educative cu scopul de a dezvolta și promova talentul tinerilor artiști români, cu sprijinul sponsorilor, donatorilor și voluntarilor, într-o manieră intergenerațională.

România pierde anual talente care altfel ar fi putut fi ambasadorii săi culturali. Talentul nu este întotdeauna suficient pentru a avea succes în lumea artistică. Studiul, îndrumarea unor oameni de specialitate, precum și sprijinul financiar sunt elemente necesare pentru dezvoltarea unui tânăr artist. Vă rugăm să le răspundeți cu suflet alături de noi!

CUM VA FI FOLOSITĂ DONAȚIA?

 • Oferim burse individuale de studiu tinerilor artiști în valoare de până la 2000 EUR pentru achiziția de materiale şi instrumente, participarea la concursuri şi cursuri de specializare;
 • Organizăm lunar mentorate intergeneraționale, sesiunilor de discuții, atelierele de creație și workshop-uri de dezvoltare persoanală;
 • Promovăm opera și talentul fiecăruia prin organizarea de recitaluri, expoziții, expunere mediatică crearea de oportunități în colaborare cu partenerii și sponsorii proiectului;
 • Organizăm anual o tabără de creație interdisciplinară pentru bursierii din toată țara și cei mai valoroși alumni;
 • Prezentăm și valorizăm munca și evoluția bursierilor în cadrul unei Gale anuale.

Cu o investiție de peste 1,8 milioane EURO, programul național Tinere Talente a fost recunoscut ca Cel mai bun program de artă și cultură la Gala Societății Civile și apreciat de specialiști ca un program care asigură viitorul cultural al României. Pentru mulți tineri talentați programul a reprezentat o treaptă esențială în evoluția lor, un salt spre o performanță pe care le-ar fi fost aproape imposibil să o atingă fără sprijinul unor specialiști. Bursele oferite timp de 14 ani au reprezentat rampa de lansare pentru artiști care astăzi sunt valoroși ambasadori culturali ai țării.

OFERĂ O ȘANSĂ TINERILOR ARTIȘTI ROMÂNI

OFERĂ O ȘANSĂ TINERILOR ARTIȘTI ROMÂNI

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.
Doneaza