Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit | Fundația Regală Margareta a României
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit | Fundația Regală Margareta a României
19267
page-template-default,page,page-id-19267,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Un formular completat le poate schimba viața 

Mii de copii din medii defavorizate care nu au posibilitatea de a merge la școală, tineri talentați fără șansa de a-și dezvolta aptitudinile și peste 1 milion de vârstnici copleșiți de singurătate, au nevoie acum de ajutorul nostru pentru a putea face față provocărilor. Un gest simplu poate face diferența pentru ei!

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL TĂU PE VENIT ȘI ÎMPREUNĂ LE OFERIM ȘANSA LA O VIAȚĂ MAI BUNĂ!

Daca ai realizat venituri din salarii sau pensii în anul precedent. Cum poti completa și trimite formularul online către noi?  1. Descarcă pe mobil sau pe calculator formularul 230. 2. Completează câmpurile editable. Daca dorești, poți bifa redirecționarea sumei pentru o perioadă de 2 ani, la pct II.2. 3. Tipărește și semnează sau folosește semnătura olografă prin Adobe Reader,  astfel: – Descarcă Adobe Reader; – Alege opțiunea Completare și semnare din partea dreaptă, apoi apasă pe pictograma unui stilou din partea de sus, unde scrie Semnare; Adaugă semnătura prin desenarea ei cu mouse-ul sau prin încărcarea imaginii acesteia, în câmpul din stânga jos a formularului, la câmpul Semnătură contribuabil; – Apasă închidere și semnătura va fi salvată. 4. Trimițe formularul salvat cu semnătura ta pe adresa: prieten@principesa.ro și noi îl depunem online la ANAF (conform ordinului 15/07.01.2021). Alternativ, poți trimite formularul semnat și în original către noi, prin poștă la adresa OP 12 CP 327, sector 1, București 5. Fii ambasadorul nostru! Trimite formularul necompletat către 2 prieteni buni, care să susțină cauza în care crezi. Până pe 25 mai 2021 mai poți depune formularul 230 online, utilizând serviciul Spațiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF sau în original la sucursala ANAF de domiciliu, direct la agenție ori prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții.

Dacă ai obținut venituri din activități desfășurate ca Persoană Fizică Autorizată (PFA), chirii, moșteniri, drepturi de proprietate intelectuală (drepturi de autor) sau activități specifice profesiilor libere (medic, avocat, contabil etc.) în anul precedent.

Poți completa declarația unică, un formular emis de ANAF, care se depune în următoarele moduri:

– prin intermediul serviciului Spaţiul Privat Virtual

– prin intermediul serviciului „Depunere declarații”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza certificatului digital calificat;

– în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau prin poştă, cu confirmare de primire.

Am completat noi datele Fundației Regale Margareta a României în Secțiunea 8 2 a declarației. Astfel, vei opta să redirecționezi o mică parte din impozit, mai exact 3,5%, bani pe care oricum îi plătești statului, către oamenii pe care îi ajutăm prin programele noastre sociale.

DE CE 3,5 %?

Fundația Regală Margareta a României este furnizor de servicii sociale licențiate pentru copii și vârstnici, dovedindu-și impactul benefic, calitatea serviciilor și intervenția sustenabilă în viețile oamenilor. Începând de anul acesta, contribuția dumneavoastră va avea un impact și mai mare.

DE CE SĂ ALEG FUNDAȚIA REGALĂ MARGARETA A ROMÂNIEI?

Din dragoste pentru România! De peste 31 de ani, Fundația Regală Margareta a României luptă pentru a reda demnitatea oamenilor și pentru a-i ajuta pe cei cărora nimeni nu le mai oferă încă o șansă, fie că vorbim de copii buni, cu drag de învațătură, cu pasiuni și vise, fie de vârstnicii greu încercați, lipsiți de prețuire și afecțiune. Cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră, ne propunem ca anul acesta să dăm şansa la educație pentru 2000 de copii și să susținem peste 20.000 de vârstnici să traverseze pandemia.

Îți multumim! Imaginează-ți ce impact puternic are gestul tău! Fiecare formular va ajunge sub forma unui sprijin la acei oameni care au chiar acum nevoie de ajutor.  

 

Doneaza