Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit | Fundația Regală Margareta a României
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit | Fundația Regală Margareta a României
19267
page-template-default,page,page-id-19267,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

O parte din tine încă visează să schimbe lumea 

Unele lucruri nu țin de noi. Altele însă da, sau măcar o mică parte a lor. Mii de copii din medii defavorizate, tineri talentați și peste 1 milion de vârstnici copleșiți de singurătate au nevoie de ajutorul nostru pentru a putea trăi decent. Un gest simplu poate face diferența dintre o viață fără speranță și un viitor plin de încredere!

Cum poți începe să schimbi lumea?

Destinul acestor oameni este la propriu în mainile tale. Dedică-le câteva minute din timpul tău și redirecționeză o parte din impozitul pe venit prin declarațiile fiscale depuse anual, precum formularul 230 și declarația unică. Vei investi astfel o mică parte din impozit, 3,5% mai exact, pe care oricum o plătești statului, în oamenii pe care îi ajutăm prin programele noastre sociale.

Împreună putem oferi un viitor mai bun copiilor, un prezent mai demn vârstnicilor, o șansă în plus familiilor defavorizate și posibilitatea unei cariere artistice tinerilor muzicieni și artisti plastici.

FORMULARUL 230 – VENITURI DIN SALARII SAU PENSII

COMPLETEAZĂ ȘI DEPUNE FORMULARUL 230 PÂNĂ PE 25 MAI ȘI SUSȚINE O CAUZĂ SOCIALĂ!

Formularul 230 se depune de persoanele care în anul 2020 au înregistrat venituri din salarii sau pensii. Este un proces destul de simplu, dar pentru cei care depun pentru prima dată poate părea complicat. De aceea, am realizat un ghid cuprinzând informații cu privire la completarea și depunerea formularului 230. Dacă ai alte neclarități ne poți contacta oricând pe e-mailul prieten@principesa.ro sau la numărul 031 405 55 54.

Schimbarea pe care cu toții ne-o dorim începe cu oameni ca tine. De aceea, îți propunem să povestești familiei, colegilor și prietenilor despre gestul tău. Noi credem că poți convinge cel puțin 2 prieteni să dea 3,5% din impozitul pe venit pentru copiii care vor să meargă la școală, tinerii care vor să-și urmeze talentul sau vârstnicii singuri și neputincioși.

Depune formularul 230 completat și semnat până pe 25 mai 2021. Ai următoarele opțiuni:

  • online utilizând serviciul Spațiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF;
  • la Agenția Națională de Administrare Fiscală de domiciliu, direct sau prin poștă, cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții.
  • Trimite-ne formularul scanat, însoțit de împuternicire, prin e-mail la prieten@principesa.ro sau pe adresa de corespondență: Fundația Regală Margareta a României – Str. G-ral. Nicolae Haralambie nr. 37, sector 4, București, cod poștal 040586.
DECLARAȚIA UNICĂ – VENITURI DIN ALTE SURSE

COMPLETEAZĂ ȘI DEPUNE DECLARAȚIA UNICĂ PÂNĂ PE 25 MAI ȘI SUSȚINE O CAUZĂ SOCIALĂ!

Dacă în anul precedent ai obținut venituri din activități pe persoană fizică autorizată (PFA), chirii, moșteniri, jocuri de noroc, drepturi de proprietate intelectuală sau activități specifice profesiilor libere (doctor, avocat, medic, contabil, etc), ești obligat să declari aceste venituri la ANAF până pe 25 mai 2021.

Acest lucru îl faci completând declarația unică, un formular emis de ANAF, care se depune într-unul din următoarele moduri:

– prin intermediul serviciului Spaţiul Privat Virtual

– prin intermediul serviciului „Depunere declarații”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro pe baza certificatului digital calificat;

– în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau prin poştă, cu confirmare de primire.

Am completat noi datele Fundației Regale Margareta a României în Secțiunea 8 2 a declarației. Astfel, vei opta să redirecționezi o mică parte din impozit, mai exact 3,5%, bani pe care oricum îi plătești statului, către oamenii pe care îi ajutăm prin programele noastre sociale.

Nu te costă nimic să completezi un formular, dar nici nu îți poți imagina ce impact puternic poate avea gestul tău: fiecare formular înseamnă în medie 150 de lei, bani care ajung la oameni care chiar au nevoie de ei. 

 

DE CE 3,5 %? 

Fundația Regală Margareta a României este furnizor de servicii sociale licențiate pentru copii și vârstnici, dovedindu-și impactul benefic, calitatea serviciilor și intervenția sustenabilă în viețile oamenilor. Începând de anul acesta, contribuția dumneavoastră va avea un impact și mai mare.

DE CE SĂ ALEG FUNDAȚIA REGALĂ MARGARETA A ROMÂNIEI?

Din dragoste pentru România. De 30 de ani, Fundația Regală Margareta a României luptă pentru a reda demnitatea oamenilor și pentru a-i ajuta pe cei cărora nimeni nu le mai oferă încă o șansă, fie că vorbim de copii buni, cu drag de învațătură, cu pasiuni și vise, fie de bătrânii greu încercați, lipsiți de prețuire și afecțiune.

Cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră, reuşim în fiecare an să schimbăm lumea – dăm şansa la un viitor mai bun pentru 2000 de copii și să susținem  peste 2000 de bătrâni pentru o viață mai ușoară.

Doneaza