Tinere Talente în recital la sala mică a Ateneului Român | Fundația Regală Margareta a României
Tinere Talente în recital la sala mică a Ateneului Român | Fundația Regală Margareta a României
29816
post-template-default,single,single-post,postid-29816,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-28060

Tinere Talente în recital la sala mică a Ateneului Român

Tinere Talente în recital la sala mică a Ateneului Român

Luni, 16 mai 2022, la ora 19.00, la sala mică a Ateneului Român, Fundația Regală Margareta a României în parteneriat cu Filarmonica „George Enescu” a organizat un recital al bursierilor programului Tinere Talente.

De 12 ani, Programul Tinere Talente îi ajută cu burse, promovare și mentorat pe muzicienii și artiștii vizuali aflați la început de drum și care reușesc să își construiască o carieră internațională datorită acestui sprijin complex. Filarmonica „George Enescu” ne-a fost alături pe parcursul acestei călătorii, oferind șansa tinerilor talentați de a evolua pe cea mai prestigioasă scenă muzicală a României, a declarat Gabriela Iordache, coordonatorul programului Tinere Talente.

Programul muzical a inclus lucrări de G. Enescu, S. Assad, H. Halvorsen, W. A. Mozart, M. Ravel, A. Piazzolla , A. Dvorak, D. Popper, M. Ravel și H. Wieniawski. Programul muzical a fost interpretat de violonista Ștefania Turcu, chitaristul Ovidiu Pintilie, violonceliștii Cornelius Zirbo, Izabela Ghergu, Iurie Surguciov și Eleonora Bordînc, pianistul Antoniu Nagy și soprana Isabela Stănescu. Invitatul special al concertului a fost violonistul Rafael Butaru, concertmaestru al Filarmonicii „George Enescu” și al Operei Naționale București, muzician de talie internațională și mentor în cadrul programului Tinere Talente.

 

 Doneaza