Seara Fundaţiei Regale Margareta a României la Palatul Elisabeta - 24 iunie 2021 | Fundația Regală Margareta a României
Seara Fundaţiei Regale Margareta a României la Palatul Elisabeta - 24 iunie 2021 | Fundația Regală Margareta a României
27855
post-template-default,single,single-post,postid-27855,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-28060

Seara Fundaţiei Regale Margareta a României la Palatul Elisabeta – 24 iunie 2021

Seara Fundaţiei Regale Margareta a României la Palatul Elisabeta – 24 iunie 2021

Bucureşti, 25 iunie – Joi, 24 iunie, în prezenţa Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române, a avut loc Seara Fundaţiei Regale Margareta a României, eveniment dedicat liderilor companiilor care contribuie la o Românie mai bună și celor mai valoroși parteneri și sponsori care au susținut proiectele Fundației.

În fiecare an, reprezentanți de marcă ai companiilor care au contribuit la dezvoltarea proiectelor sociale și educaționale ale Fundației Regale Margareta a României sunt invitați să celebreze rezultatele, printr-un eveniment de excepție la Palatul Elisabeta. Seara Fundației este un prilej de recunoaștere și apreciere a celor mai importante demersuri de implicare socială din partea partenerilor și sponsorilor Fundaţiei. Datorită sponsorizărilor și a susținerii oferite de aceștia, Fundația a acționat și în perioada pandemiei, oferind ajutor seniorilor singuri, susținere copiilor din familii sărace să continue școala online și sprijin tinerilor talentați pentru a-și urma visul, continuând astfel impactul pozitiv asupra dezvoltării comunității.

În mesajul de deschidere, Majestatea Sa Margareta, președinte al Fundației a adresat mulțumiri companiilor pentru efortul comun, dar și tuturor celor care au dat dovadă de implicare, solidaritate și responsabilitate civică în aceste timpuri dificile. Majestatea sa a promovat viziunea Fundației de a construi o Românie mai bună prin colaborarea între generații și prin preluarea și  implementarea proiectelor intergeneraționale la nivelul mai multor comunități de către liderii acestora. Seara Fundaţiei Regale la Palatul Elisabeta a continuat cu discursul directorului executiv, Mugurel Mărgărit, un recital de muzică clasică oferit de bursierii programului Tinere Talente și un cocktail în frumoasa grădină a Palatului.

Printre cei prezenți la eveniment s-au regăsit Irina Margareta Nistor (președinte Fundația Vodafone), Antonio Matei (Country Manager SC Johnson Wax), Dana Deac (președinte Fundația Orange), Sebastian-Iacob Moga (Director General C.N. Loteria Română), Georgiana Iliescu (Director Executiv Fundația Globalworth), George Sofianos (CEO SofMedica Gorup), Felix Pătrășcanu (CEO Fan Courier), Cătălin Nițu (CEO CNTEE Transelectrica S.A.).

 Doneaza