Seara Fundației la Palatul Elisabeta | Fundația Regală Margareta a României
Seara Fundației la Palatul Elisabeta | Fundația Regală Margareta a României
20420
post-template-default,single,single-post,postid-20420,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-28060

Seara Fundației la Palatul Elisabeta

Seara Fundației la Palatul Elisabeta

Majestatea Sa Margareta, alături de Altețele Lor Regale Principele Radu și Principesa Maria, a întâlnit companiile care au sprijinit cu fidelitate Fundația Regală Margareta a României de-a lungul anilor. Seara Fundației a fost sărbătorită cu un dineu oficial la Palatul Elisabeta, într-un neobișnuit decor hibernal.

La eveniment au participat lideri ai companiilor care au o valoroasă implicare socială în comunitățile din Romania, parteneri ai Fundației. Francois Bloch  (BRD Groupe Societe Generale) a împărtășit experiența companiei sale și a angajaților în susținerea programului național Tinere Talente. Irina Margareta Nistor (Fundația Vodafone) a prezentat Programul Strategic de Investiție în Mediul Rural dedicat prevenirii abandonului școlar, desfășurat în colaborare cu Fundația noastră. Lucian Lazarovici (SC Johnson Wax) a vorbit despre sprijinul companiei oferit vârstnicilor din România.

Andreea Osman, o tânară de 20 de ani, a oferit o mărturie emoționantă și inspirațională despre curaj, determinare, cât și despre modul în care sprijinul primit în cadrul Centrului Generații din sectorul 6 a contribuit la educația ei și i-a marcat parcursul.

Majestatea Sa Margareta și tatăl său, Regele Mihai I, au creat Fundația Regală Margareta a României acum 28 de ani. Fundația a început prin a sprijini caritabil, social,  medical și educațional categorii defavorizate ale României. După aproape trei decenii, proiectele Fundației sunt considerate astăzi un model de implicare socială.

 Doneaza