Împreună pentru vârstnici - Sabon România donează săpunuri necesare în lupta contra coronavirusului | Fundația Regală Margareta a României
Împreună pentru vârstnici - Sabon România donează săpunuri necesare în lupta contra coronavirusului | Fundația Regală Margareta a României
25662
post-template-default,single,single-post,postid-25662,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Împreună pentru vârstnici – Sabon România donează săpunuri necesare în lupta contra coronavirusului

Împreună pentru vârstnici – Sabon România donează săpunuri necesare în lupta contra coronavirusului

Printr-un parteneriat cu Fundaţia Regală Margareta a României, în contextul crizei determinate de coronavirus, Sabon România donează produse de îngrijire în rândul comunităților din medii defavorizate, acordând copiilor și vârstnicilor șansa la o igienă corespunzătoare, imperios necesară în această perioadă. 

Prin acest demers umanitar, Sabon susține lupta contra noului coronavirs, asigurând oamenilor protecție față de această pandemie. De asemenea Sabon apelează implicarea cât mai multor branduri alături de Fundația Regală Margareta a României, pentru că împreună suntem mai puternici și putem oferi mult mai multe resurse esențiale societății, care astăzi traversează o criză globală. Sabon România încurajează demersurile de prevenție impuse de autoritățile române și susține o  abordare calmă și responsabilă în fața amenințării ce poartă numele COVID – 19.

Distanțarea socială și igiena reprezintă cele mai eficiente măsuri de prevenție, oficial recomandate de autorități și specialiști. Deși pare incredibil, există oameni aflați în imposibilitatea de a le respecta, fie vârstnici care nu mai au pe nimeni care să le ofere suport, ori familii defavorizate care nu au resursele necesare. Cele 1000 de săpunuri donate de Sabon vor ajunge în zilele următoare la aceste categorii de oameni, ajutându-i să se protejeze de temutul virus”, spune Ioana Petrea, Director Fundraising și Comunicare Fundația Regală Margareta a României.

Suntem onorați să colaborăm cu Fundația Regală Margareta a României în această acțiune. Mulțumim pentru tot efortul pe care îl depune, identificând pe cei în nevoie, pe cei pe care deseori îi uităm. Mă bucură faptul că deja foarte multe companii din România, și nu numai, s-au implicat în această luptă și sper că vor fi din ce în ce mai multe branduri gata să se alăture prin mijloacele de care dispun. Sunt sigură că împreună putem ajuta, iar izolarea socială este o măsură pe care toți suntem datori să o respectăm!a  spus Adina Lupașcu, Marketing Manager Sabon România.  

De 30 de ani, Fundația Regală luptă să aducă o schimbare importantă pentru societatea noastră, oferind șanse multor familii din zone defavorizate de pe teritoriul României.

Mulțumim!Doneaza