Daruri de sărbători pentru aproape 2000 de copii din proiectele sociale | Fundația Regală Margareta a României
Daruri de sărbători pentru aproape 2000 de copii din proiectele sociale | Fundația Regală Margareta a României
27064
post-template-default,single,single-post,postid-27064,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-28060

Daruri de sărbători pentru aproape 2000 de copii din proiectele sociale

Daruri de sărbători pentru aproape 2000 de copii din proiectele sociale

Sărbătorile de iarnă reprezintă una dintre cele mai mari bucurii ale copilăriei pe care, din păcate, mulți copii nu o simt, din cauza condițiilor precare în care trăiesc. Este și cazul copiilor pe care Fundația Regală Margareta a României i-a sprijinit de-a lungul anului și i-a ajutat să continue școala, prin Centrele Generații, Investiție în Mediul Rural și Fondul Special pentru Copii.

În luna decembrie, am vrut să le aducem acest sentiment de bucurie a sărbătorilor și, împreună cu cei care și-au dorit același lucru – partenerii și voluntarii noștri, am intrat în rolul lui Moș Crăciun pentru aproape 2000 de copii. Și am avut tolba plină de cadouri și surprize pentru cei mici.

Am oferit 10.000 de perechi de șosete și 110 perechi de încălțăminte ECCO și 80 de jocuri Lego copiilor din centrele din țară și din București cu implicarea Pandorra Story Style și Park Lake Shopping Center. Suprizele din cadourile Shoe Box au ajuns la 200 de copii, parte din ele oferite de angajații companiei Adobe România. Copiii au primit și rechizite școlare din partea Herlitz România, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Prin generozitatea partenerilor noștri, 53 de copii se bucură acum de computere personale și laptop-uri care îi vor ajuta să continue școala on-line anul acesta (42 au fost donate de Setrio Soft și 5 de către Henkel România).

Tot de sărbători, 100 de copii din Fondul special pentru Copii au primit pachete cu produse alimentare din partea CocoRico pentru o masă mai bogată de încheiere a anului, dar și produse tradiționale din partea Qzine Catering.

Kit-uri de igienă și periuțe electrice, de mare folos copiilor în acesta perioadă, au ajuns în casele a 335 de copii,  distribuite prin cele 8 centre de tip after-school din mediul rural, din partea Fundatiei Vodafone România.

Mulțumim tuturor partenerilor și voluntarilor care ne-au fost alături și cu ajutorul cărora am adus Sărbătoarea în sufletele acestor copii.

 Doneaza