Seară de poveste, spectacol caritabil în sprijinul copiilor din mediul rural | Fundația Regală Margareta a României
Seară de poveste, spectacol caritabil în sprijinul copiilor din mediul rural | Fundația Regală Margareta a României
25079
post-template-default,single,single-post,postid-25079,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Seară de poveste, spectacol caritabil în sprijinul copiilor din mediul rural

Seară de poveste, spectacol caritabil în sprijinul copiilor din mediul rural

Anul acesta am intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un spectacol magic, în care colindele interpretate de voci cristaline de copii s-au împletit cu povești și legende de Crăciun.

Vineri, 13 decembrie, la ARCUB Gabroveni, Fundația Regală Margareta a României a organizat Seară de poveste, un eveniment caritabil și educativ pentru copii, părinți și bunici.

Corul Bravissimo, dirijat de Elena Radu, a oferit celor prezenți un spectacol extraordinar, cu cele mai îndrăgite colinde ale lumii: Silent NightJingle BellsWe Wish You a Merry Christmas, Feliz Navidad sau Moș Crăciun cu plete dalbe. De asemenea, momentele cu solo-uri vocale și interpretări inedite la nai au făcut deliciul publicului.

Gazdele serii, Cristina Deleanu și Eugen Cristea, doi actori extrem de îndrăgiți, au dezvăluit cu har legendele și obiceiurile care își au originile în jurul colindelor și au recitat poezii de iarnă.

În cadrul evenimentului, a fost organizat și un târg caritabil cu obiecte și cadouri de sezon în colecție limitată. Au fost expuse spre vânzare căni, insigne, caleidoscoape realizate manual de KaleidoLove și cartea Fetița cu fluturi în păr, scrisă de Oana Cristina Tănase, care a oferit și autografe celor care au achiziționat un exemplar.

Fondurile strânse în urma evenimentului vor fi folosite pentru susținerea educației copiilor din mediul rural.Doneaza