Gala Tinere Talente

PERPETUUM

Zoli Toth & Bursierii Tinere Talente

12 decembrie 2022
Ora 18:30

Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

În parteneriat cu

IMPORTANT: Înscrierile la Gala Tinere Talente 2022 s-au încheiat.

Vă mulțumim frumos pentru interesul acordat evenimentului!

Alteța Sa Regală Principesa Sofia

A urmat cursuri de Arte Frumoase la University North Carolina, Ashevillle, şi de design grafic şi fotografie la Corcoran College of Art and Design din Washington, DC. Autoare și fotografă recunoscută internațional, Principesa Sofia a lucrat şi a expus, cu succes, lucrări de artă, pe ambele maluri ale Atlanticului. În cadrul Galei, Principesa Sofia va înmâna bursierilor diplome pentru performanța artistică în domeniul artelor vizuale și a muzicii clasice.

Zoli Tóth

Gazda evenimentului este Zoli Tóth. Artist conceptual, muzician, antreprenor, realizator de programe radio și profesor de percuție, Zoli Tóth este unul dintre cei mai respectați artiști români, cu peste 1200 de apariții scenice la activ. Mentor în programul Tinere Talente, Zoli Tóth va susține, alături de tinerii muzicieni, momentul artistic de pe scena Galei de anul acesta.

Despre Gala Tinere Talente

În fiecare an, Gala Tinere Talente îi aduce în atenția publicului pe tinerii muzicieni și artiști vizuali aflați la început de drum și susținuți în dezvoltarea lor artistică de Fundația Regală Margareta a României. Evenimentul este contextul în care bursierii sprijiniți prin programul național Tinere Talente prezintă publicului proiectele lor individuale și de grup, toate acestea fiind rezultatul colaborării interdisciplinare de pe parcursul întregului an de bursă.

Tinere Talente în anul 2022 a însemnat:
 • 30 bursieri: 15 muzicieni & 15 artiști vizuali;
 • 60 de accesorii muzicale și instrumente, echipamente sau materiale de lucru achiziționate (tablete grafice, laptop-uri, culori acrilice, pensule, șevalete etc.);
 • 50 participări la concursuri și expoziții de artă individuale și de grup;
 • 65 participări la concursuri, recitaluri și concerte individuale și de grup;
 • 43 mentorate și masterclass-uri;
 • 25 premii: 7 premii I și 5 premii speciale;
 • 6 burse internaționale;
 • Promovare către un public de peste 650.000 persoane.

Programul Serii

O expoziție de arte vizuale cu lucrări de pictură, grafică și o prezentare de modă, toate create de bursieri pe parcursul anului, vor întregi programul artistic al serii.

PROGRAM MUZICAL
Lucrări celebre din muzica clasică, ce au devenit cunoscute în muzica pop și rock&roll, vor fi interpretate de bursieri, alături de Zoli Toth și dirijorul Constantin Grigore.
EXPOZIȚIE
Expoziția de arte vizuale include lucrări de pictură, grafică și arte textile, create de bursieri pe parcursul anului.
PREZENTARE DE MODĂ
Anamaria Mihaela Vișovan, una dintre actualele bursiere, își va exprima viziunea artistică prin piesele vestimentare inedite, create pentru prezentarea de modă din cadrul Galei.
Cocktail & Networking

Înscriere Gală Tinere Talente 2022


Accesul la Gala Tinere Talente se face în baza completării formularului de înscriere și a unei donații recomandate de 49 lei.


Donația se poate realiza:

 • online după completarea formularului de înscriere de mai jos
 • sau
 • transfer bancar în contul IBAN RO77 BACX 0000 0001 2931 2250

*Important: După completarea formularului de înscriere, vei fi redirecționat către pagina online de donație. În cazul în care vei alege această opțiune de a dona, te rugăm să dai click pe tab-ul TINERI, una dintre cele 3 opțiuni ale paginii.


 • Biletul de acces la eveniment va fi transmis după efectuarea donației.
 • Numărul de locuri este limitat.
 • Data limită de înscriere: sâmbătă, 10 decembrie 2022
Dacă vrei să:

– afli mai multe despre misiunea asumată a Fundației Regale Margareta a României de a sprijini talentul tinerilor români,
– descoperi generația de tineri artiști care a fost susținută în 2022 și ce a însemnat pentru fiecare dintre ei experiența de a fi bursieri ai Fundației Regale Margareta a României,
– afli cum poți și TU contribui la dezvoltarea viitorului cultural al țării,

te invităm să răsfoiești Jurnalul de Creație – ediția 2022 și să intri în universul Tinere Talente!

EDIȚII PRECEDENTE

Intră în atmosfera edițiilor anterioare ale Galei Tinere Talente: