Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit | Fundația Regală Margareta a României
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit | Fundația Regală Margareta a României
19267
page-template-default,page,page-id-19267,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

O parte din tine încă visează să schimbe lumea 

Unele lucruri nu țin de noi. Altele însă da, sau măcar o mică parte a lor. Pentru mii de copii din medii defavorizate, tineri talentați și vârstnici afectați de singurătate, diferența dintre un destin în derivă și un trai mai bun începe cu gesturi mici și cu ajutorul oamenilor ca tine.

Cum poți începe să schimbi lumea?

Destinul acestor oameni este la propriu în mainile tale. Dedică-le câteva minute din timpul tău și redirecționeză o parte din impozitul pe venit prin declarațiile fiscale depuse anual, precum formularul 230 și declarația unică. Vei investi astfel o mică parte din impozit, 3,5% mai exact, pe care oricum o plătești statului, în oamenii pe care îi ajutăm prin programele noastre sociale.

Împreună putem oferi un viitor mai bun copiilor, un prezent mai demn bătrânilor, o șansă în plus familiilor defavorizate și posibilitatea unei cariere artistice tinerilor muzicieni și artisti plastici.

FORMULARUL 230 – VENITURI DIN SALARII ȘI PENSII

COMPLETEAZĂ ȘI DEPUNE FORMULARUL 230 PÂNĂ PE 25 MAI ȘI SUSȚINE O CAUZĂ SOCIALĂ!

Formularul 230 se depune de persoanele care în anul 2019 au înregistrat venituri din salarii și pensii. Este un proces destul de simplu, dar pentru cei care depun pentru prima dată poate părea complicat. De aceea, am realizat un ghid cuprinzând informații cu privire la completarea și depunerea formularului 230. Dacă ai alte neclarități ne poți contacta oricând pe e-mailul prieten@principesa.ro sau la numărul 031 405 55 54.

Schimbarea pe care cu toții ne-o dorim începe cu oameni ca tine. De aceea, îți propunem să povestești familiei, colegilor și prietenilor despre gestul tău. Noi credem că poți convinge cel puțin 2 prieteni să dea 3,5% din impozitul pe venit pentru copiii care vor să meargă la școală, tinerii care vor să-și urmeze talentul sau vârstnicii singuri și neputincioși.

Depune formularul 230 completat până pe 25 mai 2020, fie online pe Spațiul Privat Virtual, fie la administraţia financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții.

DECLARAȚIA UNICĂ – VENITURI DIN ALTE SURSE

Completează declarația unică cu datele Fundației până pe 25 mai și susține o cauză socială!

Dacă în anul precedent ai obținut venituri din activități pe persoană fizică autorizată (PFA), chirii, moșteniri, jocuri de noroc, drepturi de proprietate intelectuală sau activități specifice profesiilor libere (doctor, avocat, medic, contabil, etc), ești obligat să declari aceste venituri la ANAF până pe 25 mai.

Acest lucru îl faci completând declarația unică, un formular emis de ANAF, care se depune  doar personal, iar începând de anul acesta doar online, pe platforma Spațiul Privat Virtual. Completează Secțiunea 6 B a declarației cu datele fundației și astfel vei opta să redirecționezi o mică parte din impozit, mai exact 3,5%, bani pe care oricum îi plătești statului, în oamenii pe care îi ajutăm prin programele noastre sociale.

Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: Fundația Regală Margareta a României (România) Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit/unităţii de cult: 10981730 Cont bancar (IBAN): RO77 BACX 0000 0001 2931 2250

MODEL COMPLETARE FORMULAR

Nu te costă nimic să completezi un formular , dar nici nu îți poți imagina ce impact puternic poate avea gestul tău: fiecare formular înseamnă în medie 100 de lei, bani care ajung la oameni care chiar au nevoie de ei. Află mai multe despre programele Fundației și despre impactul pe care îl poți avea în viața semenilor tăi aici.

 

DE CE 3,5 %? 

Fundația Regală Margareta a României este furnizor de servicii sociale licențiate pentru copii și vârstnici, dovedindu-și impactul benefic, calitatea serviciilor și intervenția sustenabilă în viețile oamenilor. Începând de anul acesta, contribuția dumneavoastră va avea un impact și mai mare.

DE CE SĂ ALEG FUNDAȚIA REGALĂ MARGARETA A ROMÂNIEI?

Din dragoste pentru România. De 30 de ani, Fundația Regală Margareta a României luptă pentru a reda demnitatea oamenilor și pentru a-i ajuta pe cei cărora nimeni nu le mai oferă încă o șansă, fie că vorbim de copii buni, cu drag de învațătură, cu pasiuni și vise, fie de bătrânii greu încercați, lipsiți de prețuire și afecțiune.

Cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră, reuşim în fiecare an să schimbăm lumea – dăm şansa la un viitor mai bun pentru 2000 de copii și să susținem  peste 2000 de bătrâni pentru o viață mai ușoară.

Doneaza